6725 Szeged
Móra utca 52. fszt. 2.

Mobil: +36 20/579-34-94
Fax: +62/99-84-67

E-mail: iroda@interprobitas.hu

 
 
CÉGÜNKRŐL

Az INTER PROBITÁS Kft. egy családi vállalkozás, amelynek jogelődje a KKD '96 Bt. volt, amely 1996-tól 2007-ig működött. Majd 2008-ban - arculatváltásnak köszönhetően - megalakult jelenlegi formájában vállalkozásunk, hogy független biztosítási alkuszként már magasabb minőségben tudja kiszolgálni meglévő és leendő ügyfeleit.

A független biztosítási alkuszi tevékenységet 2007. óta a Hírös Bróker Kft. szerződött partnereként végezzük. Sikeres együttműködésünk során társaságunk is hozzájárult ahhoz, hogy a 2010. évben a Hírös Bróker Kft. a biztosítók értékelése alapján az ÉV ALKUSZCÉGE címet nyerje el a Biztosítói Almanach Kiadvány szerint.

Cégünk működését tekintve teljes körű biztosítási szolgáltatást végez a már meglévő és új szerződések kezelésében.

Ezen tevékenység jelenti az ajánlatok előkészítését, megversenyeztetését, a szerződések megkötését, azoknak gondozását a biztosítási- vagy megbízási jogviszony fennállása alatt. Munkánk során folyamatos szakmai tanácsadással segítünk ügyfeleinknek, hogy a lehető legelőnyösebb és részletesebb szerződés kerüljön megkötésre. Továbbá rendezzük a díjjal, a változás bejelentéssel, a módosítással, a kárrendezéssel és az egyéb szerződéssel kapcsolatos teendőket is.

Az Ügyfeleinknek legmegfelelőbb biztosítási szolgáltatás kiválasztását komoly szakmai felkészülés előzi meg, annak érdekében, hogy a szerződés kellően átgondolt és alaposan előkészített legyen.

A biztosítás megkötését követően folyamatosan kapcsolatban állunk partnereinkkel, hiszen tudjuk, hogy az eredményes együttműködésünk záloga a szerződések folyamatos figyelemmel kísérése és a naprakész információk megosztása.

Irodánk kiemelten segíti ügyfeleit a biztosítási szerződésekben felmerült károk rendezésben, ezzel is segítve Partnereit, hogy a nem várt biztosítási káresemények bekövetkezésekor tevékenységüket különösebb zavar nélkül tudják folytatni.

A folyamatos kapcsolattartás során rendszeresen keressük meg partnereinket a biztosítási évfordulók alkalmával, hogy aktualizáljuk szerződésüket a mindenkori feltételeknek megfelelően. Ennek fontossága abban rejlik, hogy valamennyi az ügyfél által igényelt fedezet indexált értéken biztosítva legyen.

Bízva a felelősségteljes döntésében, állunk készséggel rendelkezésére a biztosításokkal kapcsolatos kérdéseiben!

Keresse bizalommal Irodánkat!